VR Games 2018-06-29T15:29:18+00:00

VR Igre

Igranje VR iger ima veliko vlogo pri vživljanju v igro in igralno sceno. To omogoča večjo in boljšo igralno izkušnjo tvoje najljubše igrice. Razvijalci sodobnih aplikacij za pametne telefone se od 2016 razvijajo v smeri virtualne realnosti zato je večina prilagojenih za VR igre, izkušnjo z 3D projektorjem ali virtualnimi očali.

  • Neverjetno resnično

  • Izvrstna izkušnja

  • Več 700 igric in aplikacij

  • Igrice z 360° spektrom

  • Najbolj razburljive dogodivščine

VR igre si vsak lahko naloži na svoj pametni telefon, če ima le-ta operacijski sistem Android ali iOs. Takšni telefoni imajo na mobilniku Google Play Store ali Apple Store. V brskalnik vpišete ključno besedo “VR” in odprl se bo seznam aplikacij in VR iger, VR games, ki so kompatibilne z virtualnimi očali. Izbirate lahko med mnogimi različnimi aplikacijami za vsak okus. Vse od najbolj norih VR iger vlakov smrti do znanstveno fantastičnih scen. Ne spreglejte tudi izjemno grozljivih igric, ki ti pomagajo pri premagovanju strahu in pa tudi najbolj zabavne arkadne igrice – Pac-Man v VR obliki! (Igrica se imenuje Mac-Pan). Tukaj so tudi VR teater in mislene igre in še več…
Za vse ljubitelje grafične zabave je sedaj nepogrešljiva oprema – virtualna očala.

Panoramski posnetki

Poleg VR iger pa ne smemo pozabiti tudi najbolj izvrstnih panoramskih slik ali panoramskih posnetkov, ki so prilagojeni za Virtualna Očala. 360° posnetke prelepih krajev celega sveta ali pa celo namišljenih virtualnih svetov znanstvene fantastike, si lahko ogledaš s pomočjo VR Očal in pametnega telefona. Prav tako ima veliko vlogo pri virtualni realnosti tudi Google Maps – Street View, kjer so že nekateri deli po svetu prilagojeni za lebdenje po zemljevidu (večina pa že tako ali tako ima 360°fotografije) – tako se lahko počutiš kot da bi bil tam. To ima veliko prednost za turizem spoznavanje različnih krajev, saj lahko lepote celega sveta doživiš kar doma – v domačem naslonjaču. Zato kaj še čakaš? Naroči svoja virtualna očala in že jutri potuj v vzhodno Azijo, deževne gozdove, Afriške puščave, prelepe otoke, razburljiva Ameriška mesta in odkrij čudovite zaklade narave, ki jih svet ponuja.